7 عادت آزاردهنده در گفت‌وگو

برگرفته از مجله موفقیت آمریکا

0 10,000

آیا در گفت‌وگو زیاد صحبت می‌کنید؟ شاید هم نمی‌توانید چیز زیادی بگویید؟ حتی ممکن است نتوانید هر سه ثانیه یک‌بار به گوشی خود نگاه نکنید؟ همه ما، یک عادت بد در گفت‌وگو داریم.

ما از شورای کارآفرینان جوان، در مورد بی‌ثبات‌ترین کارهایی که کارآفرینان در گفت‌وگو انجام می‌دهند، سوال پرسیدیم. ببینید شما نیز کدام‌یک از این عادات بد و آزاردهنده را در گفت‌وگوی خود دارید و سپس برای متوقف کردن آن عادت، تلاش کنید.

  1. زیاد حرف زدن

مردم اصولا تمایل دارند زیاد صحبت کنند. سعی کنید فقط به سوالاتی پاسخ دهید که از شما می‌پرسند. به عنوان یک قاعده کلی، شما باید تنها 20 درصد از آنچه را که می‌خواهید، به زبان بیاورید. ارائه اطلاعات بیش از حد، باعث ایجاد سوالات بیشتر می‌شود، که آن نیز به نوبه خود، منجر به ترس از ناشناخته‌ها می‌شود. بنابراین، گفته‌های خود را خلاصه و مستقیم نگه دارید.

  1. به خود بالیدن

داشتن اندکی فروتنی، می‌تواند به شما کمک زیادی کند. به اعتقاد من، نحوه رفتار و کار شما، خودش می‌تواند با دیگران صحبت کند؛ پس نیازی به لاف‌زنی یا نشان دادن غرور و تکبر، موقع صحبت کردن نیست. بنابراین با منیت و زیاد به خود بالیدن، وارد گفته نشوید و دیگران را آزار ندهید. بلکه سعی کنید با پرسیدن سوال و یافتن نقاط مشترک، طرف مقابل را بشناسید.

  1. ضعف در دانش و اطلاعات

اگر از دانش لازم در صنعت و حوزه کاری خود برخوردار نباشید، بلافاصله موقعیت خود را در بازار، بی‌اعتبار می‌کنید. شما باید برای فروش آماده باشید. شما هرگز نمی‌دانید در بازار، چه کسی با چه میزان قدرت و دانش را ملاقات خواهید کرد.

  1. استفاده از کلمات قلمبه سلمبه

فرقی نمی‌کند با مشتریان یا کاربران بالقوه صحبت می‌کنید یا با سرمایه‌گذاران. هیچ‌کس دوست ندارد احساس کند که معنای کلمه خاصی را که شما می‌گویید، نمی‌داند یا منظورتان را نمی‌فهمد. به همین دلیل است که سیاستمداران همیشه سعی می‌کنند با صراحت صحبت کنند، تا بتوانند همه را با برنامه خودشان هماهنگ و همراه کنند.

  1. قطع کردن صحبت دیگران

از آنجا که کارآفرینان اغلب یک مایل در دقیقه فکر می‌کنند، وسط حرف دیگران می‌پرند و فکر می‌کنند می‌دانند چه می‌گویند و یا می‌خواهند حرف دیگران را پیش‌بینی کنند. شما باید سعی کنید موقع صحبت دیگران، نفس بکشید و فعالانه به صحبتشان گوش دهید. سرعت، در بسیاری از موقعیت‌ها خوب است، اما به شرطی که حرف‌های دیگران را گوش دهیم و کامل بفهمیم.

  1. چک کردن تلفن همراه

در حین گفت‌وگو، همه تلفن‌ها باید کنار گذاشته شوند. چک کردن مداوم تلفن همراه، نشاندهنده عدم علاقه شما به صحبت‌های طرف مقابل است. اگر واقعا اینقدر علاقه ندارید، سعی کنید موضوع گفت‌وگو را عوض کنید.

  1. استفاده از سوالات مسلم فرض شده

مردم اغلب با پرسیدن یک سوال مسلم فرض شده، که حداقل بخشی از مخاطبانشان را با بحث بیگانه می‌کند، گفت‌وگو را آغاز می‌کنند. برای مثال، اگر بپرسید «آیا تا به حال به مکان X رفته‌اید؟» و پاسخ «نه» باشد، شما صرفا قسمت عمده‌ای از توجه طرف مقابل را در گفت‌وگو، از دست خواهید داد. همیشه پرسیدن چنین سوالاتی، برای ایجاد رابطه، بهترین راهکار نیست.

پاسخی بدهید

لطفاً دیدگاه‌های خود را به زبان فارسی بنویسید.
لطفاً در دیدگاه خود رعایت ادب و احترام را بفرمایید.
ایمیل شما منتشر نخواهد شد.